Campus Life » Homecoming 2019

Homecoming 2019

Homecoming Week 2019

“Out Of This World”

Monday, October 7th

  • Space Dress 
  • Dress in Anything Space Related (Astronaut, Planet, Alien, Etc.)
  • Morning Assembly Schedule
  • Galactic Games (Video Games in the Media Center, Sports in Gym and More)

Tuesday, October 8th

  • Space Jam
  • Sports Dress (Jerseys, Team Shirts, Etc.)
  • Morning Assembly Schedule
  • Powderpuff Game ( Seniors & Sophomores Vs. Freshmen & Juniors)

Wednesday, October 9th

  • “Form a Constellation” Group Dress (Match With a Group)
  • Special Block Schedule with Extended Lunch
  • Trivia at Lunch in the MPC (Seniors & Freshman vs Sophomore/Juniors)

Thursday, October 10th

  • “Down to Earth Day”, Charity Day for The Bahamas
  • Island Dress (Tropical Themed Dress, Tourist, Surfer, Etc.) 
  • $3 to dress OR wear school uniform

Friday, October 11th - Early Dismissal at 12PM

  • Astronomical Activities Day - No Classes 
  • Lopez Spirit Dress
  • Pep Rally, Student-Faculty Basketball Game, Club Booths, Carnival, & Boy’s Volleyball Tournament 
  • Homecoming Football Game: 7:00 PM & Crowning of King and Queen

Saturday, October 12th

 
  • “ Astrowave” Homecoming Dance, 8 - 10:30PM in the MPC
 
 

Homecoming Week  Bell Schedule 2019


       Monday, October 7th & Tuesday, October 8th 

Mon/Tues - AM Assembly

8:00

8:40

1st Period

40 min

8:44

9:24

2nd Period

40 min

9:28

10:08

3rd Period

40 min

10:12

11:02

AM ASSEMBLY

50 min

11:02

11:48

LUNCH

46 min

11:53

12:33

Period 4

40 min

12:37

1:17

5th Period

40 min

1:21

2:01

6th Period

40 min

2:05

2:45

7th Period

40 min



Wednesday, October 9th

Wednesday Block 5 - 7

8:00

9:22

5th Period

82 min

9:22

9:32

BREAK

10 min

9:36

10:58

6th Period

82 min

10:58

11:48

LUNCH

50 min

11:53

1:15

7th Period

82 min



Thursday, October 10th

Thursday Block 1 - 4

8:00

9:23

1st Period

83 min

9:23

9:33

BREAK

10 min

9:37

11:00

2nd Period

83 min

11:00

11:50

LUNCH

50 min

11:55

1:18

3rd Period

83 min

1:22

2:45

4th Period

83 min



Friday, October 11th 

8:00 -  Attendance- Students will be called down to the gym  

8:20- Pep Rally 

         Faculty / Student basketball game 

9;15  Booths Open

10;30  Men’s Volleyball 

11:45 Students return to 1st for attendance